loading

Services


Instalarea panourilor fotovoltaice este o investiție inițial costisitoare, dar pe termen mediu economiile de energie realizate sunt deja foarte mari. Factura dvs. de energie electrică va fi mai ieftină și, în plus, cu contoare bidirecționale veți avea posibilitatea să obțineți un profit din energia pe care nu o utilizați și să o „revindeți”. Aceasta este o opțiune pentru oricine dorește să economisească la consumul de energie.


 

Ce vă oferim?

Servicii de calitate

Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice

Casa ta este una verde care poate vinde curent statului român iar factura ta la energie electrică, practic, dispare.

Read More
Tuburi solare

Tuburi solare

Tuburile solare sunt o soluție pentru apă caldă atât vara cât și în iernile geroase fiind foarte rezistente la intemperii.

Read More
Accesare fonduri

Accesare fonduri

Întocmirea proiectelor pentru accesare fondurilor europene pentru afaceri noi și existente inclusiv implementarea acestora.

Read More
Consultanță

Consultanță

Consultanță și management pentru afacerea dumneavoastră, în orice domeniu, de la idee, la proiect și implementarea acesteia.

Read More
Instalații sanitare

Instalații sanitare

Totodata, oferim ca serviciu aditional instalații sanitare și electrice cu ustensile si scule de ultima generatie și performante.

Read More
Magazin online

Magazin online

Oferim spre comercializare panouri fotovoltaice, accesorii pentru acestea și oferim consultanță telefonică sau pe email.

Read More
Call Now ButtonSunați pentru detalii