loading

Panouri fotovoltaice – 25 de ani garanție

  • Home
  • Blog
  • Panouri fotovoltaice – 25 de ani garanție
12iun.

Panourile fotovoltaice sunt un subiect nou în paleta de interese a românilor. Astfel, interesul pentru ele a crescut de la an la an mai ales și prin anumite programe de investiții în case verzi ale statului Român. Practic, statul punea o parte din banii necesari instalării panourilor solare pe casa beneficiarului. Acest lucru se face acum cu firme specializate în acest sens.

In ce stadiu este acum proiectul?

„La momentul actual, proiectul de modificare a ghidului de finanțare se află la nivel de elaborare internă, urmând a fi publicat spre consultare publică, procedură în cadrul căreia vor putea fi transmise propuneri și observații. Ulterior parcurgerii acestor etape și aprobării variantei finale a ghidului prin ordin de ministru, va putea fi lansată o nouă sesiune de finanțare în cadrul programului. În acest sens, apreciem că o nouă sesiune de înscriere a solicitanților, persoane fizice, în cadrul Programului „Casa Verde Fotovoltaice” va putea fi demarată în a doua parte a anului 2022”, a transmis AFM, la solicitarea Economedia.

Dendiarom din Satu Mare este singura firmă care oferă în mod clar și asumat 25 de ani de garanție, din zona. Astfel, beneficiarul primește servcii de calitate și nu are grija lor minim 25 de ani.

Instalarea panourilor fotovoltaice este o investiție inițial costisitoare, dar pe termen mediu economiile de energie realizate sunt deja foarte mari. Factura dvs. de energie electrică va fi mai ieftină și, în plus, cu contoare bidirecționale veți avea posibilitatea să obțineți un profit din energia pe care nu o utilizați și să o „revindeți”. Aceasta este o opțiune pentru oricine dorește să economisească la consumul de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSunați pentru detalii